torsdag 16 augusti 2007

Is that your company?

Ja, det var så två unga välutbildade och engelsktalande thailändare frågade när vi satt i lobbyn och berättade: "We are moving here to tell you about Jesus Christ." Vi berättade vidare om Guds kärlek och kraft.

I det område vi rör oss, runt Ramkhamhaeng University, är det mycket ungt folk och förvånansvärt få "faranger" (utlänningar). Många blir imponerade över att vi har så många barn... "Är de alla era?"

De älskar barn i detta land. De springer fram, gullar, nyper, klämmer och känner på dem.

5 kommentarer:

Fam Ranhem sa...

Hej allihop! Theodor och jag (Cecilia) har precis tittat på bilderna på er blogg. Theodor vill ha en stor bild på Josef också! Vi undrar så hur ni har det, om Josef har lärt sig simma i någon pool, hur det går för flickan i fina skoluniformen osv. Idag har vi rockat loss till "It´s a beautiful day" med er i tankarna - superkul! Men vi saknar er kolossalt och pratar och tänker på er ofta! Kram!

Sanfridsson sa...

Hej vänner! Hoppas att ni har humöret uppe, vi ber och tänker på er ofta. Några nya öppningar i husletandet? Har det gått bra för Jemima de första dagarna. Själva så har Edvin och Nora börjat på nytt dagis, Skälbyskolan. Det ser ut att bli bra. Svenne har börjat jobbet och själv är jag hemma önskar att jag kunde åka förbi Högatan och hälsa på min hemmafruvän =) men, men vi möts ju snart igen =). Försökte ringa er idag men kom bara till telefonsvarare. Vi är imponerade av er och er styrka i uppdraget, men Gud skall inte pröva er över er förmåga, särskilt inte barnen. Säg till om det är nått vi kan göra för er. Kram Petra!

Husfrugan sa...

Yo! Här skiner solen bakom molnen nånstans och andreas tinar köttfärs i mikron. Hoppas ni har det bra! Hur går det med husen? Något passande ännu?
Ha det toppen så kommer och vi och hälsar på när vi har vunnit på lotto :)
Kram kram från Fam Lagestrå

Anonym sa...

Det var inte första gången någon likande mission vid ett företag. Sprang idag på följande citat från en bok av John Taylor skriven 1972:
"The Chief actor in the historic mission of Christian church is the Holy Spirit. He is the director of the whole enterprice. The mission consists of the things that he is doing in the world."
Blessings

Anonym sa...

Enterprise
skall det förstås vara
Stavfelsnisse