torsdag 13 september 2007

Ett uppskattat besök

Idag kom det tjusiga smekmånadsparet Martin och Theresia förbi innan deras flyg åkte till Sverige. Vilken uppmuntran att få möta vänner. Barnen var så glada att få leka och tala svenska.

På förmiddagen besökte vi en restaurang. Vi har fått en fin kontakt med restaurangägarinnan. Vi hoppas och tror att vi har en vän i henne på långsikt. Vi längtar efter vänner att dela livet med här i Bangkok. Ibland önskar vi i vår iver att saker gick snabbare, men den som väntar på något gott...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Någon sa: De rötter som får tid & utrymme att växa kommer bli så mycket starkare. Vi sår frön i jorden och ser inte vad som händer. Men en växt me djupa/starka rötter kommer stå fasta länge.

Ber/bett att ni ska få välsignelser i vänner, som ska stå kvar i alla väder! Gud vill välsigna & har tidsperspektiven oxå. Love, Noomi:)

Margareta sa...

Förstår att ni saknar vänner.Ni har väl passerat smekmånaden, kommit till ro lite grann.Det är inte semester, utan vardag, och en annorlunda sådan än den i Västerås.
Visst kommer ni få vänner. Underbara vänner.Men det är klart det tar tid och man känner saknad. Vi har ju som familj flyttat många ggr till nya platser, nya sammanhang.Men det är faktiskt nåt härligt med det.Något fräsch. Man får inta nya områden, bygga nya relationer men också utvidga området i själen;tankar och sinne.En stimulerande och mycket spännande resa.Men sen att mitt i detta va frälst och dessutom i tjänst för honom.Vilken nåd.Ni får göra era önskningar kunniga inför Honom ,med åkallan och bön med tacksägelse,så skall......Tror ni kommer få vänner för livet.Barnen kommer få kompisar.Paulina kommer få väninnor.Daniel, jag vet inte vad du önskar men Gud vill ge dig det.Ni är I Asien för att Gud älskar asien, men Gud älskar er. Han har skapat er till dom personligheter ni är. Det är inte bara ett utgivande.Han vill fylla era behov även dom själsliga.
Gud är ju så fantastisk; så god.Love, Margareta

Husfrugan sa...

Hej på er!
Sabai dee mai?
När man kollar på korten i ert nyhetsbrev så känner man igen sig! Särskilt kortet på hela familjen i trädgården... undrar hur många såna vi har! hehe. Jag måste säga att jag blir lite avundsjuk.
Ni upplever nåt fantastiskt! Fokusera på, och njut av, det goda!
Kop Khun Krup/Kha för den här gången!
Be blessed:)