torsdag 20 september 2007

Från balett till Taekwondo!

Jemima, sju år, fortsätter töja och sträcka på sig. På skolans Taekwondo träningarna får hon utlopp för många av nulägets alla känslosvall. Vi har alla sträckts ut den sista tiden, men Jemima är nog den som går genom de största utmaningarna. Hon åker hemifrån kl 07.00 och kommer hem 15.30. Hon gör det så bra, nu börjar hon även kommunicera mera på engelska.

Vi har nu blivit hembjudna till den restaurangägarinna vi nämnde om förut. Vi träffade hennes man igår och då bjöd de hem oss. Vi är så glada för de relationer vi får. Vänskap är dyrbart.

15 kommentarer:

Noomi sa...

Du är såå COOL Jemima!!!
En HJÄLTINNA!!

Anonym sa...

Hej familjen! Vi följer med förundran era öden och äventyr på andra sidan klotet. Hoppas att ni kommer hem i ett stycke. Vilken liten tuffing Jemima ser ut att vara - Andreas känner att han är en bit från den vigheten... Kramar från Andreas, Vickan & gullungarna våra.

Anonym sa...

JEMIMA....Du är så braaaaa!

Kramar mormor.

Margareta sa...

Cool!Håller med Noomi.Hjältinna också. Sån underbar bild, den ska jag ha på skrivbordet i datorn.Kram, margareta

Margareta sa...

Glad blirman över besöket hos reataurangägaren ni berättar.Nytt, härligt spännande liv för er alla men naturligtvis innebär det inte att allt går på räls. Medgång och motgång men så fantastiskt att vandra med Herren i Bangkok, Hitmahoa eller Västerås.En nåd, ynnest som slår allt annat.
Kramar fr Margareta

Noomi sa...

Glad för er skull när de gäller resturangägarn oxå! Spännande liv att leva, men som sagt inte smärtfritt. Men de gör ont att sträcka sig längre, men de e värt allt, de vet vi! Ni/vi har KONUNGARNAS KUNG bakom oss & han är den bäste på alla sätt! De han har gjort för oss/er vill han göra för de människorna vi/ni möter. Men han har tidsplanen & vet på vilket sätt & när! Ett träd som ska få starka rötter behöver tid att rota sig! Bra att påminna sig om!! Vi litar på han!! Han är BÄST!!! och vet bäst!! när vi brister i vishet ber vi till honom.. YES!!

Noomi sa...

HAN har LOVAT och de kommer han att hålla, allt kommer lägga sig rätt i rätt tid på rätt plats!!

Blessings på ert besök hos resturangägaren!!

Mycket kärlek från höstkallt Sverige!!

Anonym sa...

o my gosch!!! vilken ninja du har blivit gumman!!! hörde att mormor morfar ska hälsa på, ska försöka framkalla lite kort på maya och mig, som jag tänkte skicka med..
massor me kramar till hela familjen

neta

Anonym sa...

Heja Jemima! Vad härlig du ser ut på bilden här.

Ni är så tuffa och modiga som givit er på ett sådant här missionsuppdrag med era små barn. En underbar och härlig familj är vad ni är och vad roligt med restaurangägarinnan som ni lärt känna.

Anonym sa...

Hej familjen Brolins!

Ikväll har Gunwor och Henry varit med oss ute och ätit på Mongoliska restaurangen. Vi firade nämligen vår 39-åriga bröllopsdag. En vacker ros har vi fått av din mor o far. Nu är klockan 24.oo och det är dags att gå till sängs. Imorgon far Leif och jag till Sala. Alla vi fyra hälsar så gott till Er alla. Kramar Från Oss gm Ewa

Margareta sa...

Lasse och jag har just kommit från Stockholm där vi bland annat var på konsert i Berwaldhallen."A Tribute to Benny"med Radiosymfonikerna,Maria Magdalena Motettkör Anders Berglund,josefin Nilsson, Anders Glenmark m fl

Fantastisk musik- och mycket riktigt där kom den "One Night In Bangkok" med Anders G som solist. Då tänkte jag på er.Halleluja!

Anonym sa...

varför är mitt inlägg borta?

rosanna

Anonym sa...

Måste bara säga att jag beundrar er och det ni gör oerhört mycket, ni är fantastiska! Och Jemima verkar vara en riktig tuffing! Önskar er all lycka och Guds rikaste välsingnelse för er alla och det ni gör! Ni är toppen allihop!
/Anna

Anonym sa...

coolt, det där skulle jag vilja kunna.
Kram Pernilla

Anna-Karin sa...

Hej Jemima!
Går det bra där i Thailand? Vad gör ni i skolan? Det vore kul att hälsa på dig!
Kram Hanna Gillberg i kyrkan