fredag 19 oktober 2007

Välsignade

Ikväll blev vi bjudna på en festmiddag. Maud Andersson kom med svenskt godis till barnen m.m. Vi mötte pastorer och ledare från Sverige, Thailand, Kambodja och Filippinerna. Det var en värdefull stund för hela familjen.

Utanför det vackra hotellet satt några mammor med sina barn och tiggde. Våra barn hade inte orkat hela sin måltid. De kom på att de ville ge till dem utanför. Med en doggybag traskade Jemima, Josef och Jasmine målmedvetet med pappa i handen till tiggarfamiljerna som blev jätteglada. Det var omvälvande att se hur barnen på gatan slängde i sig resterna från Josefs pizza. Denna kväll väckte något inom våra barn och de vill nu hitta sätt att hjälpa barnen i Bangkok.

4 kommentarer:

Noomi sa...

mmm.. underbart att höra. de rör mitt hjärta! GLAD FÖR eran skull över middagen/sällskapet/upplevelsen!! Var fortsatt välsignade, Gud har överflöd att ge!

Anonym sa...

Vilken fin gest mot de mammor och barn som satt och tiggde utanför hotellet. Måste ha varit underbart att se glädjen i deras ansikten över att få mat. Tänker på er! Idag är det en solig, vacker men kylig dag här i Västerås.

Kram från Caroline

Husfrugan sa...

Hej! Det låter som att ni har det bra:)
Fick se bilder av er tidigare idag som ni hade skickat till er morfar, det var trevligt! Vi har konferens i kyrkan hela dagen idag och vi ska på de två sista mötena nu.
Vi hörs!
Hälsa Ping Phong.

Margareta sa...

Vilket trevligt kort. Ni ser strålande ut på bilden.Gud har omsorg om er.På alla områden. Språkundervisning,vänner,hemhjälp osv.Visst förstår jag att det inte alltid är så lätt. Prövningar möter oss,det hör liksom till och är en del i växandet men vilken trygghet att få förtrösta på Honom,vår underbare vän och frälsare. Vår konung! Lita på att han som kallat er har all makt i himlen och på jorden och att han lovat att vara med er alla dagar, varje dag, hela tiden intill tidens slut.
Tänker på er ofta,ofta.Herren välsigne er och bevare er ALLA1
Kram, Margareta