torsdag 14 februari 2008

Glad alla hjärtans dag!

Vilken dag! Fyra personer valde att bli döpta denna alla hjärtans dag när LifeCenter Bangkok hade sitt första poolparty. Efter dopet så firade vi med middag, grillade kycklingspett med vitlöksris.

Bl.a. döptes vårt senaste teamtillskott Alexandra. Dessutom hade våra vänner från Västerås, familjen Miettinen-Ericson sina sista dagar här i Thailand hos oss, och nu ville Peder bli döpt.

Alla nydöpta fick varsin bukett med färska blommor. De som badade kikade lite nyfiket på oss då vi och sjöng och jublade. Vi upplevde oss verkligen omslutna av Guds kärlek. Vilken underbar alla hjärtans dag present!

Som familj är vi så glada över att se hur Bangkokbor tar emot budskapet om Jesus med öppna hjärtan. Samtidigt upplever vi så tydligt hur det är en kamp runt varje människohjärta. Ännu fler hade uttryckt sin önskan om dop men pga olika orsaker blev det inte idag.

Vi har haft svårt att hinna med språkstudier, uppföljningen av intresserade, vårt team, familjen och varandra som par. Nattsömnen har varit lite för kort och de senaste dagarna har Jonathan skrikit en del på nätterna. Tack för att ni kommer ihåg oss i bön. De som hittills blivit frälsta och döpta här är ett resultat av förbön.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Man känner ju gråten i halsen och
jublet i hjärtat!Vilken seger för Guds rike.Vi står med er i kampen och segrarna.Hälsa de som döpts från oss.
Inga Sven Mathilda

Anonym sa...

Helt otroligt underbart med Seger! Ni är fantastiska som gör detta arbete, vi tackar Gud och fortsätter be för er! Kan inte säga annat än Halleluja!

Må bäst/ anderssonskan m familj

Anonym sa...

Shalom och halleluja!


Förutom följande citat, vill jag bara skriva: Ni är dyrbarare än guldstatyerna av er skulle vara!1 Så rara!! så inspirerande!!!

"De som vandrar.....ska se ett stort ljus!" "Herrens Ande är över er, Han har smort er till att förkunna glädjens budskap för de fattiga, syn för de blinda, frihet för de fångna och till att utropa ett nådens år från Herren" "Min frid ger Jag er!" "Jag är med er alla dagar, till tidens slut". "Gud beskydde och bevare er. Han vände sitt ansikte till er och give er frid!"

Längtansfyllda hälsningar! /ecva-Lena.

Margareta sa...

It´s amazing.
Finns inte ord att beskriva det vi ser och läser.
Vill påminna er om att ni är a Covenant People. Det tänker vi på när vi ber för er.
Gud,Fadern har omsorg om er alla, både liten och stor. Han tänker på allt, glömmer inte bort någon eller något. Vi är begränsade. Han, obegränsad.

Anonym sa...

Grattis till er alla!!!
...kanske dax för en "bara Daniel o Paulina-kväll"...men oxå några "bara familjen Brolin- dagar"... även om jag förstår att ni är omgivna av underbara vänner som ni trivs med och uppskattar..
kram, Monica

Noomi sa...

Gud är så STOR och så mäktig!! UNDERBART att NI fick ha DOP just denna dag! De ger fokus på vad de verkligen handlar om hos JESUS - TY så älskade GUD HELA världen.. att han UTGAV sin enfödde son.. för att VAR o en som på honom tror skall få EVIGT LIV... HAN sände sin son till världen för inte för att DÖMMA utan för att RÄDDA/BEFRIA/HJÄLPA.

Tänk ALLA HJÄRTANS DAG och en församling fortsätter att växa!! :) GUD har tidsperspektiven. Han ser DJUP i människornas hjärtan o har koll. VI ser många gånger vad som är för ögonen - i antal o andra saker! MEN GUD HAR STÖRRE TANKAR DE FÅR VI ALDRIG glömma! Han UTVÄLJER en o en o en!! I min almenacka stod de redan i höstas - BANGKOK åh så 4 hjärtan! GUD vet vad som ska hända innan de sker!! DOPET är ju så mkt kärlek! TÄNK att få uppenbarat att VÅRAN synd är förlåten!! DE e så mkt kärlek i det! DET STÖRSTA!! GLAD FÖR DE!! Mina vänner i Kristus, älskar er i KRISTUS Jesus! Fortsätt att kämpa den goda kampen. Ha fokus på rätt saker! GOD CAN HANDLE "resten"!!

//Noomi
LOOTS OF LOOOVE!!

Noomi sa...

"Amazing grace! How sweet the sound That saved a wretch like me! I once was lost but now am found,
Was blind but now I see".

Anonym sa...

Så otroligt roligt att höra! Helt fantastiskt! Apostlagärningarna "in action" IDAG.

Kram på er! Ni finns i mina tankar. /Jennelie