torsdag 6 mars 2008

En bil kommer lastad...

.... med dricksvatten. En gång i veckan kommer vattenbilen med rent dricksvatten till oss. Vattnet är nästan lika gott som kranvattnet i Västerås...
Nu är det bara tre månader kvar tills vi kommer hem för en visit då bl.a. Daniels syster Sofia skall gifta sig.

4 kommentarer:

Margareta sa...

Ja visst är vi bortskämda med vatten i Sverige. Vi tvättar ju tom bilarna i dricksvatten.Där måste vi nog tänka om. Det är i alla fall ingen självklarhet att ha sån tillgång på rent vatten.

Vad roligt det ska bli när ni kommer hem och vi får se på er och krama er.
Om tre månader idag,är det Sveriges nationaldag och dagen efter studenten.Om 2 mån dagen före Juniors 18-årsdag. Ujujuj vad tiden går fort.
Kramar till er alla/ Margareta

Mathilda sa...

Ja...jag vet nog vad ni talar om...att inte kunna dricka vatten hur som helst ur kranen. Vattnet i Sydney är inte gott - det smakar klor. Även om man häller i vattnet i en filterkanna längtar man ständigt efter svenskt vatten...så nog har ni det lite lyxigare med vattnet i alla fall!

Anonym sa...

Hej
Idag har det varit en sån där härlig vårdag här i Västerås. Solen har lyst och alla blir glada:-)
Jag skickade ett litet böneämne på Skype. Eventuellt får vi ett barn till härhemma. En 13 åring som akut behöver ett familjehem. Ni får gärna hjälpa oss att be att det blir rätt.

Det blir jättehärligt att få se er igen när ni kommer hem.

Kram

Fam Agestav på Lekgatan

Anonym sa...

Paulina,du var så vacker där du stod vid stranden och hälsade till oss kvinnor på Elegance festen.Det blev en kväll där GUDS KÄRLEK var i centrum.Många var starkt berörda av Gud.Vi ber om en stor skörd i Bangkok och i Västerås.Krama barnen från mig speciellt Jasmine.Erika är SÅ vacker på förlovningsbilderna.
Kram Inga