onsdag 9 april 2008

Dop

Igår var det dags för Ly och Christian att bli döpta! Vilken fest! Vi blev påminda om Jesus dop, där en duva kom ner från himlen och man kunde höra Faderns röst: "Detta är min älskade son". När vi bad vid dop platsen så cirkulerade nämligen en duva ovanför oss som sedan landade och tog sig en klunk vatten från poolen.

I fredags skickade vi vårat senaste nyhetsbrev, det dyker upp i din brevlåda när som helst nu. Om vi har din adress... Annars kan du läsa det här.

Under helgen hade vi en retreat med några svenska vänner som står i liknande situationer här i Sydostasien. Vi var 17 personer, varav 9 barn under åtta år. Barnen lekte så de behöver en ny retreat ;-) Nej då, men kul hade vi allihop.

4 kommentarer:

Anonym sa...

underbart! harligt... hade varit kul och vara med! just nu befinner vi oss runt phi phi oarna och koh lanta. har haft en underbar vecka med mycket sol och bad. men tiden gar snabbt och snart ses vi igen. saknar er alla valdigt! blesses Emelie

Anonym sa...

YES, GLÄDJS MED ER ALLTID om än på distans så är de ändå HÄRLIGT!! =)
LOTS of BLESSINGS o MYCKET Kärlek FRID o Tålamod till er alla! GUD är mer GOTT för er!! Kramar om er*//Noomi

Margareta sa...

Vilken glädjefnatt man får. Praise the Lord. Underbart att se Crille och Ly i detta efterlängtade dop. Grattis till dom både. Kramar till er ALLA! Margareta

Anonym sa...

härligt härligt, guds rike bryter fram . =)

/Svenne