onsdag 30 april 2008

Jonathan tar nya steg i livet

Nu tar Jonathan sina första steg. Han tycker det är både spännande och roligt. Inte minst när han kan ta sig ut och klättra upp på hojen... (obs detta är brevbärarens mc, vi har inte någon sådan, vi skulle inte få plats, många familjer åker på mc, men någonstans runt två vuxna och tre barn går gränsen...)

6 kommentarer:

Anonym sa...

GOS MYS =) ...
HÄRLIGT att HÖRA!! verkligen =)

Mathilda sa...

Jag längtar efter att få krama alla underbara ungar... och det blir ju ganska snart (!) KRAM Mathilda

Margareta sa...

Vilken söt brevbärare!

Margareta sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Martin sa...

Tack för er fina hälsning! Theresia mår mycket bättre nu och fick komma hem förra veckan. Vi ser fram emot att hon ska bli fullt frisk och att vi ska få bli föräldrar snart. Älskar er! Kram Martin

Anonym sa...

Härligt att höra. Vi väntar bara på att våran Hilda ska börja springa, hon har tagit några steg. Idag har vi haft en underbar dag ca 22 grad varmt och sol från en klarblå himmel. Helgen ska bli mer än 25 grader så vi bara längtar. Jag hör till en strejkande sjuksköterska! Våran avdelning är uttagen i vårdkonflikten så vi hinner uppleva mycket av den härliga vår som är just nu. Vi är ute bland folk på stan och samlar in namnunderstrifter till stöd för våran kampanj.
Ni ska veta att vi hade en mycket trevlig kväll tillsammans med Gunvor o Henry för någon vecka sedan. Vi såg bilder från er i Thailand. Må så gott och hälsa alla med stora kramar från Leif o mig " Ewa"