onsdag 7 maj 2008

Be för vårt grannland

Vårt grannland är hårt drabbat, med över 22000 döda efter en cyklon. Mat och vattenbrist slår hårt mot denna oerhört fattiga befolkning. Be för våra vänner som befinner sig mitt i detta kaos. De mår alla bra men saknar vatten och behöver troligtvis komma hit inom några dagar.

De har bett oss vara med och samla in pengar till de drabbade. Hjälpen kommer att distribueras genom deras pålitliga kontakter. Hundratusentals har förlorat sina hem. De fattigaste har inte råd med mat eller rent vatten. Sjukdomar sprids och flera rapporteras ha dött i diaréer redan. Ett ägg kostar idag en tredjedels dagslön.

Infrastrukturen är sönderslagen i de drabbade områdena. Regeringen är motvillig och minst sagt seg på att släppa in hjälparbetare. Thailands regering skickade en sändning igår och var de första på plats, men de har ingen möjlighet att veta var den hjälpen tar vägen. Det tar tid innan hjälpen når folket. Men genom lokala organisationer kan vi agera snabbt.

Genom dessa kanaler kan du hjälpa nu när behoven är som störst. För en del kan det snart vara för sent. Kan du föra över pengar till vårt konto innan kl 09 på morgonen (svensk tid) imorgon kan dina pengar rädda liv redan samma dag. Märk betalningen "Nödhjälp"

GOD LOVES ASIA bg. 5939-6523
För att få in hjälpen redan imorgon behöver du sätta in det på vårt privata God Loves Asia konto:
Swedbank, Västerås Clearingnr.: 8150-5
Kontonummer: 114 417 685-4

1 kommentar:

Mathilda sa...

Vi ber...och Gud är så mycket större än denna katastrof...med hans hjälp kan vi flytta berg, bryta igenom fästen och se honom triumfera över makter och väldigheter. Det här kan bli en öppning för att evangeliet ska nå fram.
Kram från Mathilda