fredag 19 juni 2009

Bröllop och naturupplevelser

Vi njuter av den svenska sommaren. Förra veckan åkte vi med farfar till Hälsingekusten. Så underbart stilla och friskt! Farfar tog ut barnen på en liten båttur och på dessa dagar hann de snickra, ro, fiska, spela spel och läsa mycket serietidningar.
Idag åkte Jemima och Josef också upp dit med sina kusiner. Jonathan och Jasmine firar midsommar med sina tremänningar från Norrland hos mormor och morfar.
Daniel och Paulina åker till Nyhemsveckan där de skall tala på ungdomsmöte och sedan på söndagen bär det av till förmiddagsmöte i Filadelfiaförsamlingen på Öckerö och sedan till församlingen NXT church i Göteborg på eftermiddagen.

Förra veckans höjdpunkt (och sommarens) var såklart Paulinas syster Erika och Douglas bröllop. Ett hejdundrandes kalas med över 200 gäster från många kulturer (en liten försmak av himlen). Kongoleser, Irakier, Holländare, Västmanlänningar osv, ingen kunde inte låta bli att dansa till de afrikanska rytmerna.
På bilderna ser ni bl.a. brudnäbbarna som laddar i bilen innan vigseln och ett snapshot från fotosessionen med brudföljet.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Vad underbart att ni får vara hemma o njuta av Sverige,släkt, vänner o att ni får predika.Ni är helt underbara,Vilken missionärsfamilj!!!!
Kram Inga

Caroline sa...

Hejsan vänner! Låter som ni har en härlig och fin semester här hemma i Sverige och jag hoppas att den kommer fortsätta likadant för er.

Kramar Caroline

Margareta sa...

Sagolika bilder! Låter som ni har en bra sommar hela familjen. nu ser jag fram emot söndagen i Lifecenter då vi får höra lite mer om God Loves Asia.
Tills dess
ALLT GOTT
Kram
margareta

Caroline sa...

Vilka fina bilder från ett fint sommar-Sverige och vilket fint brudpar! Hälsa till dem!

Kram Caroline