fredag 4 september 2009

Toys for my boys

Idag har vi varit i nya delar av denna stad... Vi gick förbi gränder med bara försäljning av skjutvapen. Vi var ute efter andra sorters vapen... I LifeCenter Bangkok har vi hittills bara använt oss av en gitarr under gudstjänsterna.

Nu tror vi det är dags att utöka arsenalen. Idag var vi i över tio instrument affärer för att provspela, lyssna och jämföra priser och modeller. Med oss hade vi:
Chaart - lovsångsledare och gitarr
Pop - gitarr, bas, klaviatur
Jean - klaviatur
Boy - trummor, bas
Nut - gitarr, bas, trummor

Tänk vad mycket musik betyder. Musik skapar atmosfär och liv. Tänk vad rätt soundtrack kan lyfta en film. Bibeln talar förvånansvärt mycket om musik och musik instrument. Lovsång är ett mäktigt vapen!

Vi avslutade dagen på Black Canyon Coffee, med en lång detaljerad lista med instrument, priser och anteckningar. Vi vill ära Gud med vår musik, då är instrumenten viktiga. (Vi behöver en bas, två förstärkare, en keyboard och ett trumset) Vi har redan en del pengar för att göra dessa inköp, men inte tillräckligt. Totalt behöver vi ca 20 000 kr. Nu på söndag gör vi en speciell insamling för detta på vår gudstjänst här i Bangkok. Vi vill även ge dig möjlighet att vara med. Märk isf en insättning med "Instrument" till

GOD LOVES ASIA

bg. 5939-6523

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, troligen sa det ar