onsdag 18 augusti 2010

Bilar

Häromdagen var vi och firade den thailändska mors-dag som är drottningens födelsedag. (Fars-dag som infaller i december är kungens födelsedag) Här firar man hårt och dessa dagar är röda dagar.

När barnen var lediga passade vi på att åka ner på stan och ta en fika på en av våra vänners nya arbetsplats. Han vart så glad att vi kom hela familjen.

På vägen så passade vi på att titta på några fina bilar. Ingen var stor nog att rymma hela familjen så alla fick välja varsin favorit.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vad mycket vi saknar er.Tack för de fantastiska dagarna tillsammans med er i Bangkok.
Jonathan,jag gillar din bil mest.vi hade ju också såå bra i Singapore.Rut blev överlycklig för allt vi köpte till henne i Thailand.
Kram Inga

Välkommen... sa...

Hej Daniel o Paulina! Hittade till er blogg och har läst diverse inlägg. Det låter som ni är på rätt plats i livet. Vilket jobb ni gör för Gud verk, underbart. Mina svärföräldrar Inger och Jörgen Algesund har berättat om ert arbete och visat bilder på er när de besökt er. Otroligt att det får så bra med era 4 barn, att de fixar språket och skolan. Har varit i Bangkok flera gånger men har svårt att färstå hur man lever där som småbarnsföräldrar, som sagt, ni gör ett bra jobb. Guds välsignelse önskar jag er.
Ulrika Algesund